Δημοσίευση του eTwinning έργου μας “Let’s discover our European Math World” στο ευρωπαϊκό βιβλίο eTwinning

Ως πολιτιστική κληρονομιά μπορεί να θεωρηθούν οι πόροι κάθε μορφής και σε οποιαδήποτε πτυχή του βίου που κληρονομούνται από το παρελθόν και οι οποίοι περιλαμβάνουν: υλικούς πόρους: κτίρια, μνημεία, βιβλία, αρχαιολογικοί χώροι και πολλά άλλα, και άυλους πόρους: πρακτικές, γλώσσες, προφορική παράδοση, ψηφιακή τέχνη, κινούμενα σχέδια, βίντεο, μαγνητοφωνήσεις.

Οι εκπαιδευτικοί του eTwinning πρέπει να εστιάζουν στην προώθηση και τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης. Τα έργα τους σχετικά με το παραπάνω θέμα έχουν σαν στόχο:

να αφυπνίζουν σχετικά με την κοινή ιστορία και αξίες,
να ενισχύουν το αίσθημα του “ανήκειν” στην Ευρώπη,
να παρουσιάζουν τρόπους καλύτερης προστασίας, βελτίωσης, αλλά και επανάχρησης και προώθησης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης ως κοινού πόρου.

Σε αυτό το πλαίσιο δημοσιεύτηκε το νέο βιβλίο του eΤwinning με τίτλο “Learning from the past, designing our future: Europe?s cultural heritage through eTwinning”.
Έχουμε τη χαρά να ενημερώσουμε ότι στο βιβλίο αυτό αναφέρεται το έργο eTwinning “Let’s discover our European Math World” στο οποίο συμμετείχαν μαθητές μας υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας των Μαθηματικών Βασιλικής Μπολτσή.

Σύνδεσμος: : Βιβλίο eTwinning

σελίδα 24

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment